Selamat Hari Raya :D

Assalamualaikum :) Tujuan tira buat posting ni cuma nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin dekat semua mber mber tira, Mysarah, Husna, Eyqa, Ainur, Farsihah, Nurin, Wawa, Aida. Semoga hari raya tahun ni lagi happy dari tahun tahun yg lepas :) Mohon maafkan kalau ada silap salah, terpukul dekat mana mana, terkecilkan hati, tersakitkan hati, terejek yg takde kena mengena :) Taknak korang benci tira time raya nanti. Tira harap tira dapat datang raya rumah korang tahun ni. Maybe lah kan boleh jalan jalan pegi raya rumah mber :D Hmm, insyaAllah. Dan mohon jangan lupa datang rumah tira. Yang pastinya, semua dah tahu rumah tira dekat mana kankan? Siap he kalau kata tak ingat :D Hihi ^^ Ehh ehh, terkasar pulak. Mohon ampunkan saya ye :) Hmm maybe sampai sini je kot posting tira kali ni. Ingat he, maafkan tira. Tira dah lama maafkan korang. Semua orang tira dah maafkan :) Semoga berbahagia di bulan yg mulia ini. InsyaAllah. Assalamualaikum :)
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua umat Islam :)

No comments: